Helmond Sport heeft genoeg van rode kaarten Juanito Sequeira en zet speler op straat

19 januari 2015 om 12:16
nl
Helmond Sport neemt per direct afscheid van voetballer Juanito Sequeira. De club heeft dat besloten, nadat de voetballer bij een reeks van incidenten betrokken is geweest. De rode kaart van afgelopen weekeinde tegen Fortuna Sittard was de druppel.
Geschreven door

Dat laat Helmond Sport in een persverklaring weten. Algemeen directeur Mario Captein laat weten dat de speler meerdere waarschuwingen van de club heeft gehad en dat de maat nu vol is.
Sequeira maakte vier jaar deel uit van de selectie van Helmond Sport. Captein: "Gedurende deze jaren hebben we er alles aan gedaan om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Helaas is dit niet gelukt. Het is daarom spijtig dat we afscheid hebben moeten nemen van een van onze betere spelers."
Sequeira krijgt wel gewoon zijn salarisHelmond Sport blijft de voetballer tot het einde van dit seizoen gewoon doorbetalen. Hij hoeft zich echter niet meer bij de club te begeven en wordt, zoals dat heet, vrijgesteld van werk. Dat beide partijen elkaar nog gaan vinden en tot een oplossing komen is volgens Captein uitgesloten.
"Hij krijgt steeds voor dezelfde vergrijpen rode kaarten. Van ons is heeft hij al een boete gekregen, een officiële waarschuwing en hij heeft met derden gesproken. Maar helaas zonder resultaat. We vinden dat het nu genoeg is. Hij dupeert zichzelf, maar ook de zijn medespelers en de club."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.