Gehandicapte Jacco van Oudheusden (13) krijgt van alle kanten hulp na diefstal rolstoelbus

19 januari 2015 om 13:36
nl
De 13-jarige Jacco van Oudheusden uit Andel kan weer overal naartoe. Het gezin van de gehandicapte jongen heeft van verschillende kanten hulp gekregen nadat zijn rolstoelbus half vorige week gestolen werd.
Geschreven door

"Het is echt heel fijn dat wij hulp krijgen", zegt Jacco's vader Ardi. "Je moet het toch maar doen." Ardi zegt niets meer gehoord te hebben over de diefstal van de aangepaste bus. Hij is nu in afwachting van de verzekering. "Ik heb begrepen dat die dertig dagen wacht in verband met de kans dat de bus nog teruggevonden wordt. Daarna kunnen we gaan kijken voor een andere."
LenenDe Van Oudheusdens hebben een bus kunnen lenen van kennissen. Daar kunnen ze tot en met volgende week zondag over beschikken. Daarmee kunnen ze de jongen, die vanaf zijn middel verlamd is, vervoeren. Daarnaast heeft taxibedrijf Bron uit Giessen zich spontaan gemeld om Jacco naar zijn wekelijkse hockeytrainingen te brengen.
Voor noodgevallen beschikken de Van Oudheusdens ook nog over een kleinere gewone auto. "Die stond te koop maar was gelukkig nog niet weg. Die zit met de rolstoel erin goed vol. Maar als het moet dan kan het wel."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.