Ontruiming politiebureau Europark Oosterhout: medewerkers onwel, geen gevaarlijke stoffen gemeten

20 januari 2015 om 14:12 • Aangepast 21 november 2020 om 20:28
nl
In het politiebureau aan het Europark in Oosterhout zijn dinsdagochtend vijf personen onwel geworden. De oorzaak is onbekend. De brandweer heeft geen gevaarlijke stoffen gemeten.
Profielfoto van
Geschreven door

De medewerkers klaagden over hoofdpijn, duizeligheid en benauwdheid. Ze zijn ter plaatse behandeld en hoeven niet naar het ziekenhuis.

Wachten op privacy instellingen...

De hulpdiensten werden opgeroepen na een melding van een ongeval met koolmonoxide. Een traumahelikopter, ambulances en brandweerwagens rukten uit. De melding kwam rond kwart over negen.

Afdeling op bovenste verdieping
Aan het Europark staan twee kantoren van de politie. De gebouwen staan los van elkaar. Een afdeling op de bovenste verdieping van een van de gebouwen werd ontruimd. De medewerkers werden overgebracht naar het andere gebouw. Het gaat om de afdeling Intake Service. Hier worden niet-spoedeisende telefoontjes beantwoord. Dit werk is overgenomen in een ander centrum.

De ontruiming is volgens de woordvoerder van de brandweer rustig verlopen. Het politiebureau in Oosterhout heeft geen cellencomplex. Er hoeven daarom geen gedetineerden te worden geëvacueerd.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.