Moeder verdacht van heling van telefoon die vriend van zoon via straatroof buitmaakte

20 januari 2015 om 11:29
nl
Vier jongens (15 tot 17) zijn maandagochtend door de politie aangehouden voor betrokkenheid bij een straatroof en een mishandeling. De jongens hadden een jongen van 15 beroofd van zijn smartphone en hem een week later mishandeld. De moeder van één van hen is opgepakt voor heling.
Geschreven door

De bedreiging en beroving van de 15-jarige jongen was op 6 december op de Parklaan in Eindhoven.
Opnieuw bedreigd èn mishandeldEen week later werd het slachtoffer bij een speeltuintje op het Ruysdaelhof aangesproken door twee jongens. De 15-jarige jongen herkende één van hen van de eerdere beroving en werd opnieuw bedreigd. Daarna werd hij meerdere keren geschopt en geslagen, waarop de twee vertrokken op hun scooters.
Dankzij getuigenverklaringen kwam de politie op het spoor van de nu aangehouden verdachten. Die werden maandagochtend rond acht uur in het stadsdeel Tongelre thuis opgepakt.
Moeder had gestolen telefoonMaandagavond werd ook de 36-jarige moeder van één van de verdachten aangehouden voor heling. Zij had de telefoon van het slachtoffer in haar bezit. Haar zoon en de drie andere verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.