De Graafschap door het stof om supporter die PSV-doelman Jeroen Zoet uitscheldt

1 november 2015 om 11:54
nl
PSV-doelman Jeroen Zoet heeft zaterdag tijdens de wedstrijd tegen De Graafschap vreselijke verwensingen naar zijn hoofd geslingerd gekregen. Die kwamen van een supporter van De Graafschap, die achter het doel van Zoet zat.
Geschreven door

De man wist alleen niet dat een microfoon voor de televisieopnamen vlakbij was. Hierdoor waren de verwensingen ook op televisie te horen. Vanwege de scheldkanonnade zetten sommige kijkers het geluid uit. (Scheldpartij onder meer te horen vanaf 26:00.)[YouTube:body:https://youtu.be/bkAPtN3BI0k]De Graafschap zint op 'een passende sanctie' zodra de desbetreffende supporter kan worden opgespoord door het vergelijken van de beelden met de audio. "Je kunt dan denken aan een alternatieve straf of een stadionverbod", zegt Marc Teloh.
Teloh: "Wij gaan twee keer per jaar met onze selectie en staf op pad. Dan komen we ook op kinderafdelingen van ziekenhuizen. Daar zien we ook de meest verschrikkelijke dingen. Misschien is het handig als-ie een keer met ons meereist en daar een verslag van maakt."
De Graafschap heeft Jeroen Zoet excuses aangeboden. Teloh: "In het stadion heeft nagenoeg niemand meegekregen. Wij vinden het heel vervelend dat de mensen thuis ermee zijn geconfronteerd. Ik heb zelf jarenlang in de grote wagens van de televisie gezeten en begrijp ook niet dat we een sein hebben gekregen van de technicus van Fox, als dat zo goed te horen is thuis."
Zwaarbevochten zegePSV boekte zaterdagavond een zwaarbevochten en spectaculaire zege geboekt bij de degradatiekandidaat. De Eindhovenaren stonden op De Vijverberg na een halfuur op een riante 3-0 voorsprong, maar ze lieten de 'Superboeren' helemaal terug in de wedstrijd komen. Pas in de slotfase werd de overwinning veiliggesteld.
LEES OOK: PSV’er Luuk de Jong over bizarre wedstrijd tegen De Graafschap: ‘Geen woorden voor’[Tweet:body:https://twitter.com/degraafschap/status/660749745376337920][Tweet:body:https://twitter.com/degraafschap/status/660751048311746560][Tweet:https://twitter.com/fritske78/status/660718932869910528][Tweet:https://twitter.com/paulpostman/status/660746828191805440]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.