Getraumatiseerde vader uit Vught die baby liet vallen uit schrik voor overvallers wil rust

20 januari 2015 om 16:25
nl
Het gezin dat eind vorig jaar in de Acacialaan in Vught is overvallen door vier mannen, is getraumatiseerd en wil met rust worden gelaten. Dat zegt de man van de familie. Bij de overval schrok hij zo toen de criminelen een pistool op hem richtten, dat hij zijn vier maanden oude baby liet vallen. Het meisje maakt het goed en hield niets aan de val over.
Geschreven door

Het opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant besteedde maandag aandacht aan de brutale overval. In de reconstructie is te zien dat het gezin na een drukke werkdag zat te eten toen de overvallers toesloegen.
Geen wasmachine maar overvallersDe vader, moeder en baby zaten aan tafel toen er een geluid uit de keuken klonk. De jonge vader dacht dat het de wasmachine was, maar het bleken de vier overvallers te zijn. Onder dreiging van een pistool moest de man sieraden en zijn Range Rover afstaan.
Het gezin is door de gebeurtenissen nog steeds getraumatiseerd laat de vader aan Omroep Brabant weten. “Wij vonden het al een moeilijk besluit om mee te werken aan Bureau Brabant en willen nu vooral rust."
Marokkaans en Bosch' accentDe overvallers gingen er, nadat de buit binnen was, vandoor met de Range Rover. Verder dan een paar honderd meter reden ze niet. Vermoedelijk zijn ze overgestapt in een vluchtwagen. De politie zegt dat drie daders met een Marokkaans accent spraken en de vierde overvaller een Bosch' accent had.
Na de overval eind vorig jaar loofde schaderegelingsbedrijf Cunningham Lindsey nog een beloning uit van 10.000 euro voor de gouden tip, zonder resultaat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.