Verdachten van bommelding Zoomvliet College Roosendaal weer vrijgelaten

20 januari 2015 om 18:51
nl
De politie heeft twee verdachten die vast zaten wegens het dreigen met een bomaanslag bij het Zoomvliet College in Roosendaal dinsdag vrijgelaten. Dat heeft justitie laten weten.
Geschreven door

Een woordvoerder van justitie wil niet zeggen of de 17-jarige jongen uit Roosendaal en de 18-jarige man uit Roosendaal een bekentenis afgelegd hebben. Ook wilde politie niet zeggen of zij leerlingen van de school zijn of zijn geweest.
WaarschuwingDe politie hield in eerste instantie drie Roosendalers aan nadat donderdag gedreigd was met een bomaanslag bij de middelbare school. Naast de 17- en 18-jarige verdachten werd ook een 15-jarige jongen aangehouden. Hij werd op vrije voeten gesteld toen bleek dat hij niets met de zaak te maken had.
Justitie is heel alert op bedreigingen. "En uit deze zaak blijkt wel dat we geavanceerde technieken hebben waarmee we mensen snel kunnen vinden. Laat dat een waarschuwing voor nu en voor later zijn", zegt de woordvoerder van justitie. Zaak afgeslotenNu de verdachten op vrije voeten zijn gaat de politie haar onderzoek naar de zaak afsluiten. Vervolgens wordt er een proces-verbaal opgemaakt, waarna moet blijken hoe de zaak afgerond kan worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.