Video

Belastingdienst wil geld van Addy van den Krommenacker zien: 'Het heeft mij ook erg verrast'

20 januari 2015 om 21:28
nl
De Belastingdienst heeft een executieveiling aangekondigd van alles wat er in de winkel van mode-ontwerper Addy van den Krommenacker uit Den Bosch staat. De Bossche couturier heeft een langlopende schuld bij de Belastingdienst, zo vertelde hij dinsdagavond in RTL Boulevard. "Het is helaas zo, het heeft mij ook erg verrast."
Geschreven door

"Er zijn al een tijdje problemen met een oude schuld bij de Belasting", legde Van den Krommenacker telefonisch aan RTL Boulevard uit. "Destijds heb ik wat tegenslagen gekend in landen als Kazachstan en Rusland, toen is er bij de belasting een achterstand ontstaan. Daar ben ik al die tijd over in onderhandeling geweest."
In één keer betalenDe Belastingdienst heeft met Van den Krommenacker geen regeling getroffen. Volgens de couturier wil de Belastingdienst dit bedrag in één keer betaald zien. Is dat niet voor 27 januari gebeurd, dan gaat de executieveiling door. "Dat is alleen te voorkomen als ik dat bedrag in één keer betaal", aldus Van den Krommenacker.
De ontwerper zit momenteel in Milaan, maar zit met de zaak flink in zijn maag. "Ik heb aan alle verplichtingen voldaan, maar die oude schuld blijft. Daar probeer ik steeds een regeling voor te treffen." Omdat dat blijkbaar niet is gelukt, probeert de Belastingdienst via een executieveiling het geld bij Van den Krommenacker te halen. "Ik vind het heel vervelend dat het zo hoog wordt opgedreven."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.