Gezin uit Veldhoven al twee jaar lang geterroriseerd door onbekende jongeren

21 januari 2015 om 00:25
nl
De familie Bogaars uit Veldhoven is het zat. Al twee jaar is het gezin slachtoffer van pesterijen, vernielingen en bedreigingen door de jongeren. Op 10 januari werd hun auto nog opgeblazen. Vader René Bogaars is conciërge van het Sondervick College in Veldhoven. Het is niet duidelijk of de jongeren met die school te maken hebben.
Geschreven door

Maandag deden René Bogaars en zijn vrouw Petra hun verhaal in de uitzending van Hart van Nederland. De constante bedreigingen eisen hun tol. René vertelt in de uitzending dat hij onder de medicijnen zit en ’s nachts wakker ligt.
Middelvingers na begrafenisZelfs na de begrafenis van zijn vader zochten jongeren René en zijn gezin op. Ze staken van een afstand hun middelvingers op.
Een politiewoordvoerder laat in de uitzending weten dat de politie op de hoogte is van een aantal incidenten in het verleden met andere mensen. Dat wordt in het onderzoek meegenomen als daar aanleiding voor is, maar eerst zet de politie in op het vinden van de daders die de auto vernielden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.