Weer begonnen met roken voor 'J. Kessels', Frank Lammers vanaf maandag in 'Michiel de Ruyter'

21 januari 2015 om 07:21
nl
Frank Lammers uit Mierlo was net gestopt met roken, maar toen de opnames van 'J. Kessels' begonnen, moest de acteur zijn verslaving weer oppakken. Dat bekent hij in gesprek met het AD. "Ik offer vijf jaar van mijn leven op voor deze film.”
Geschreven door

Ook moest Lammers ruim twaalf kilo afvallen. Dit zou zijn geloofwaardigheid als Eindhovens Dagblad-columnist Jos Kessels ten goede komen, laat hij weten tegenover de krant.
Michiel de RuyterVanaf volgende week is Lammers te zien als Michiel de Ruyter in de gelijknamige avonturenfilm, die maandag in première gaat. Door critici wordt de film al snel vergeleken met de filmhit Nova Zembla van Reinout Oerlemans, maar daar wil de acteur absoluut niets van weten.
"Dat zijn geen vergelijkingen. Nova Zembla was een mislukt 3D-project van een matige regisseur.” Maandag gaat de film van de Eindhovense regisseur Roel Reiné in het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam in première.
Bekendste zeeheldMichiel de Ruyter (1607-1676) is een van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Hij speelde een cruciale rol in de eerste drie Engels-Nederlandse oorlogen.
Het is voor het eerst in tien jaar tijd dat Reiné, die de afgelopen jaren flink aan de weg timmerde in Hollywood, weer een Nederlandse film maakt. De hoofdrollen worden gespeeld door Lammers, Barry Atsma en Egbert-Jan Weeber.[YouTube:body:http://youtu.be/j21t1i_SiKI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.