Dode man in bosperceel Heezerenbosch in Heeze kwam niet door misdrijf om het leven - Omroep Brabant
Video

Dode man in bosperceel Heezerenbosch in Heeze kwam niet door misdrijf om het leven

21 januari 2015 om 22:15 • Aangepast 21 november 2020 om 20:27
nl
In een bos aan het Heezerenbosch in Heeze is woensdagochtend rond halfelf een dode man gevonden. Dat liet de politie weten. De politie laat woensdagavond weten dat de man niet door een misdrijf om het leven kwam.
Profielfoto van
Geschreven door

Een wandelaar die een rondje door het bos maakte, vond het levenloze lichaam van de man en waarschuwde meteen de hulpdiensten. Deze waren snel aanwezig.
'Dode lag er al langere tijd'De politie en de technische recherche hebben het bosperceel onderzocht. De omgeving werd afgesloten voor verkeer. Het lichaam zou er 'al een langere tijd' liggen, bevestigde een politiewoordvoerder woensdagmiddag aan Omroep Brabant.
Langs de A2 werden zwarte schermen geplaatst. De plek waar het lichaam is gevonden, ligt vlakbij de snelweg. Een politiehelikopter cirkelde maandagmiddag boven het bosperceel.

Wachten op privacy instellingen...

Geen sporen van geweldVolgens de politie zijn geen opvallende sporen van geweld gevonden op lichaam. Het lichaam werd naar het mortuarium gebracht en zal daar verder worden onderzocht. De dode werd 'diep in het bos' gevonden, vertelt onze verslaggever.

Wachten op privacy instellingen...

Aan het Heezerenbosch ligt een gelijknamige familiecamping. Een woordvoerder laat weten dat het levenloze lichaam van de man niet op de camping is gevonden.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.