SPM Shoeters verliest van Frankfurt Fraport Skyliners in tweede ronde EuroChallenge

21 januari 2015 om 20:51
nl
SPM Shoeters heeft de eerste wedstrijd in de tweede ronde van de EuroChallenge verloren. In Frankfurt gingen de Bosschenaren met 75-70 onderuit tegen Fraport Skyliners. Er had winst in gezeten maar Den Bosch maakte te veel kleine fouten.
Geschreven door

Vooral in het eerste kwart liet SPM Shoeters het liggen. Fraport Skyliners zette de Bosschenaren onder druk en daar had de Bossche ploeg niet direct een antwoord op.
Brandyn Curry op stoomPas in het tweede kwart kwam Den Bosch aan het eigen spel toe. Aan de hand van Brandyn Curry, uiteindelijk goed voor 27 punten, kwam Den Bosch steeds beter in de wedstrijd.
[youtube:body:http://youtu.be/_qPIB6OPA84]
In de tweede helft was het spel niet altijd goed maar er werd gevochten voor iedere punt. Even mocht SPM Shoeters hopen op die belangrijke uitoverwinning, maar in de laatste vijf minuten ging het helemaal mis voor de Bosschenaren.
Ze konden niet meer mee komen met de Duitsers en verloren uiteindelijk met 75-70.
[tweet:body:https://twitter.com/LeonKersten/status/557995671794769920]
'Niet agressief genoeg'Coach Sam Jones miste felheid in de ploeg. "We hebben een goede kans op een uitoverwinning laten liggen. We hebben deze wedstrijd in het eerste en vierde kwart verloren. We waren niet agressief genoeg." Ralf de Pagter was achteraf ook erg ongelukkig met het spelverloop. "We gingen honderd procent voor de winst en dan is dit verlies met vijf punten zeker een teleurstelling."
Volgens Kees Akerboom duurde de wedstrijd net te lang. "We gaven het eerste kwart veel weg. Dat hebben we kunnen corrigeren. We hebben ons terug in de wedstrijd gevochten. Het derde kwart namen we de touwtjes in handen. Maar het voerde kwart was de tank leeg."
[tweet:body:https://twitter.com/SPMshoeters/status/557978870205657089]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.