Stille tocht in Tilburg voor doodgestoken Angelo van Emmerik

22 januari 2015 om 00:47
nl
Er komt een stille tocht voor de doodgestoken Angelo van Emmerik uit Tilburg. Zijn familie houdt de tocht volgende week zaterdag, zo maakte ze woensdagavond bekend.
Geschreven door

Een oom van Angelo organiseert de stille tocht. Die zal volgende week zaterdag om twee uur 's middags plaatsvinden in Tilburg. Het vertrekpunt is het Piusplein, van waar de stoet doortrekt naar het monument voor zinloos geweld bij de Heikese kerk.
Neergestoken en gevonden op straatDe 23-jarige Angelo van Emmerik overleed op nieuwsjaarsdag nadat hij door iemand werd neergestoken. Voorbijgangers vonden hem bloedend in de Jan Scharpstraat. De Tilburger had een grote steekwond in zijn borst.
De politie hield vanwege de steekpartij later de 22-jarige huisgenoot van de Tilburger aan in Den Bosch. Die zou betrokken zijn bij de dood van Van Emmerik en zit dan ook nog vast.
Uitvaart drukbezochtFamilieleden en naasten namen twee weken geleden afscheid van Angelo van Emmerik. De uitvaart in Crematorium Tilburg werd drukbezocht. Mensen zaten zelfs op de vensterbanken of stonden achterin de zaal om de dienst bij te wonen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.