'I am leaving, I am gone', Stipe Perica vertrokken maar NAC Breda wil naar de rechter stappen

22 januari 2015 om 23:03
nl
NAC overweegt om juridische stappen te ondernemen tegen Stipe Perica. De Kroatische spits stapte donderdag zonder enige vorm van overleg op bij de Bredase club. Ook kreeg NAC geen enkel bericht van het Engelse Chelsea, de club die Perica uitleent aan de Bredanaars.
Geschreven door

NAC zegt dat het Stipe Perica en Chelsea aan zijn contract kan houden. Daarin staat dat de aanvaller een seizoen lang voor de Bredase club uitkomt. Een eventuele boete, hij moet twintig wedstrijden in de basis staan, neemt NAC voor lief. Dat zou om een gering bedrag gaan.
StomverbaasdBij NAC was iedereen stomverbaasd dat Perica donderdagochtend na de training afscheid ging nemen van de spelersgroep. Technisch directeur Rutjes ging polshoogte nemen en kreeg te horen: "I am leaving, I am gone." De spits vertelde verder nog dat hij zijn heil ging zoeken in Italië. Bij welke club wist hij nog niet te vertellen.
Als Perica vrijdag niet op de training verschijnt, denkt NAC er over na om Stipe Perica alsnog te sommeren om te komen. Desnoods via de rechter. Men vindt het geen manier van handelen van de spits en is boos. NAC staat ook open voor andere oplossingen. Daarvoor neemt het contact op met de zaakwaarnemer van Perica.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.