Dief wordt betrapt bij stelen ondergoed en zwaait met mes naar beveiliger in Den Bosch

23 januari 2015 om 15:24
nl
Een 55-jarige man zonder vast woonadres is donderdagmiddag aangehouden nadat hij in een winkel aan de Markt in Den Bosch betrapt werd op het stelen van ondergoed. Nadat hij betrapt werd ontstond een worsteling met een beveiliger.
Geschreven door

Toen de beveiliger hem aansprak, had de dief de winkel net verlaten. Hij weigerde zich te verantwoorden en liep door. Hij werd door de beveiliger beetgepakt, waarop een vechtpartij ontstond.
MesDe dief haalde daarbij een mes tevoorschijn waarmee hij begon te zwaaien. Daarbij bedreigde hij de beveiliger en een toevallige passant. Hierna zag hij kans hard weg te rennen en het mes weg te gooien.
De beveiliger zette de achtervolging in en kreeg hulp van een collega. Samen slaagden ze erin de winkeldief aan te houden. Zij droegen hem over aan politie.
VastDe verdachte zit vast voor verder onderzoek. Het mes dat hij gebruikt zou hebben, werd op straat gevonden en in beslag genomen.
De beveiliger heeft inmiddels aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling. Ook omdat hij tijdens de aanhouding door de verdachte is geslagen

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.