Geruchtenstroom na spandoek 'schaadt gezin' van NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar: ‘Het is niet waar’

24 januari 2015 om 00:42
nl
De geruchten over een affaire van Jelle ten Rouwelaar zijn ‘pertinent niet waar’. Dat laat de keeper van NAC weten in een reactie op de geruchtenstroom die op gang kwam door een opvallend spandoek in Oosterhout. De tekst 'Jelle kan zijn eigen ballen niet in bedwang houden' op het spandoek refereerde naar een vermeende affaire van de keeper.
Geschreven door

Het spandoek is opgehangen door Tilburgse supporters in aanloop naar de Brabantse derby NAC-Willem II die zondagmiddag op het programma staat. Ten Rouwelaar kon aanvankelijk wel lachen om ‘een beetje humor in de voetbalsfeer’ en had daarom nog niet publiekelijk gereageerd.
'Het schaadt mijn gezin'“Het bericht heeft nu echter het punt bereikt dat het mijn gezin schaadt”, meldt de keeper. “Ik wil daarom expliciet aangeven dat het gerucht pertinent niet waar is en vanuit medische gronden tevens onmogelijk. Ik wil verder iedereen vragen mij verder met rust te laten.”
NAC en Ten Rouwelaar zullen hierover verder niet meer inhoudelijk reageren. Het spandoek is inmiddels weer weggehaald. Het doek maakt deel uit van een 'ludieke' actie van team Zojaaah. Dit Tilburgse 'actieteam' voert al jaren acties rond de derby NAC-Willem II.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.