Video

Moeder en zoon omgekomen bij grote woningbrand aan N625 bij Maren-Kessel

24 januari 2015 om 11:50
nl
Bij een woningbrand in Maren-Kessel zijn zaterdagochtend een 62-jarige moeder en haar zoon van 24 jaar oud om het leven gekomen. Zij konden niet op tijd uit het brandende huis komen.
Geschreven door

De brand brak rond kwart over zeven 's ochtends uit in het huis aan de Provincialeweg (N625), de weg tussen Den Bosch en Oss. Al snel werden brandweerauto's uit Erp, Oss, Uden, Rosmalen, Den Bosch en Lith opgeroepen.
SlachtoffersDe vriendin van de zoon wist de vrijstaande woning te ontvluchten. Zij vertelde dat er nog twee mensen binnen waren.
De brandweer heeft de zoon kort na het ontstaan van de brand uit het huis kunnen halen. Hij werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Zijn moeder was nog in het huis. Omdat de brand zo fel was, kon de brandweer niet naar binnen. Zij werd later aangetroffen.
RookRond kwart over negen was het meeste vuur geblust. Het dak van de woning is compleet verwoest. Rond kwart voor drie 's middags was de brand helemaal geblust. Later zaterdag wordt het huis afgebroken. Het gebied rondom het huis wordt bewaakt voor sporenonderzoek.
De brand heeft voor veel rookontwikkeling gezorgd. De politie heeft omwonenden geadviseerd ramen en deuren te sluiten. De rook trok richting het dorp Maren-Kessel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.