Sport zondag: winst Shoeters, zeperd Trappers, geen indoorfinale voor hockeyploegen

25 januari 2015 om 22:51
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor basketbal, ijshockey, hockey, handbal en schaken.
Geschreven door

Shoeters haalt uitDe basketballers van SPM Shoeters boekten zondag een klinkende overwinning. De Bosschenaren wonnen met maar liefst 108-65 van Rotterdam.
Pijnlijke nederlaag TrappersDe ijshockeyers van Destil Trappers hebben zondag een gevoelige nederlaag geleden tegen Flyers Heerenveen. De Tilburgers gingen in eigen huis met 1-4 onderuit.
Van der Vleuten zevendeMaikel van der Vleuten is zondag als zevende geëindigd op het concours hippique van Zürich. De springruiter uit Someren haalde wel de barrage, maar liet daarin twee balken vallen.
Nederlaag hockeyvrouwenDe hockeyvrouwen van HC Den Bosch en MOP hebben zich niet weten te plaatsen voor de finale van de Hoofdklasse Indoor. Den Bosch verloor met 3-5 van HDM, terwijl de club uit Vught een pak slaag kreeg van Kampong (3-8).
Mannen Den Bosch missen finaleOok bij de mannen ontbreekt een Brabantse club in de finale. De mannen van Den Bosch verloren na het nemen van strafballen van Amsterdam. Na de reguliere speeltijd stond het 4-4.
Hurry Up te sterk voor TachosDe handballers van Tachos hebben de topper tegen koploper Hurry Up zaterdagavond verloren. Het duel in Zwartemeer eindigde in 32-29. De Waalwijkers staan derde in de eredivisie. Het Sittardse Lions staat tweede. Lions heeft evenveel punten als Tachos, maar een duel minder minder gespeeld. Het gat tussen Hurry Up en Tachos bedraagt dertien punten. Tachos is wel al zeker van een plekje in de kampioensgroep.
Remise Van Wely tegen hekkensluiterLoek van Wely heeft zaterdag een half punt overgehouden aan zijn twaalfde wedstrijd tijdens het vermaarde Tata Steel-schaaktoernooi in Wijk aan Zee. De Tilburgse grootmeester speelde remise tegen de Georgiër Baadur Jobava. Van Wely staat gedeeld twaalfde in het Masters-klassement. Jobava staat laatste. Anne Haast staat met nog één duel te gaan elfde in het klassement van het challengertoernooi. De Dongense verloor zaterdag van de Chinees Wei Yi.
Zeges Kemphanen en TrappersDe ijshockeyers van Dolphins Kemphanen hebben de competitiewedstrijd tegen Herentals zaterdagavond gewonnen. Het werd in Eindhoven 5-4, na penaltyshots. De ijshockeyers van Destil Trappers wonnen ook. De Tilburgers waren met 4-3 te sterk voor Eaters Geleen. Daar had Trappers wel een verlenging voor nodig. Mickey Bastings scoorde het beslissende doelpunt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.