Boze broer en zus schoppen herrie in Helmond, agente en beveiliger vangen klappen

25 januari 2015 om 13:11
nl
Een broer en zus hebben deze zaterdagnacht flink herrie geschopt bij een café in Helmond. De 30-jarige Helmonder en zijn zus van 25 jaar zijn aangehouden voor mishandeling en belediging.
Geschreven door

In het café aan de Steenweg ontstond een vechtpartij tussen twee mannen. Een van hen was de 30-jarige Helmonder. Toen een beveiliger ingreep en de vechtpartij wilde stoppen werd die beveiliger geslagen door de 30-jarige. Hij werd het café uit gezet, maar daar werd het niet rustiger van.
Agente geslagenDe zus van de Helmonder kwam namelijk agressief op een agente afgelopen. Die kon zich nog verweren door de zus naar achteren te slaan, maar kreeg toch een klap op haar onderlip.
Terwijl de politie bezig was met het oppakken van de zus beledigde de broer nog een agent. In het tumult voor het café ging hij er snel vandoor. Een agent zette de achtervolging in en de Helmonder zag maar één manier om snel te ontsnappen. Hij sprong het kanaal in en begon richting de overkant te zwemmen.
Aan de overkant stond de politie te wachten om hem op te pakken. Zowel de beveiliger als de agente hebben aangifte gedaan en broer en zus zitten allebei vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.