Vrouw die fatale brand Maren-Kessel overleefde sprong uit het raam, onderzoek brand vertraagd

25 januari 2015 om 14:28 • Aangepast 21 november 2020 om 20:24
nl
De vrouw die de fatale woningbrand in Maren-Kessel overleefde, sprong uit het raam om zo in veiligheid te komen. Dat zegt de politie zondag, die ook laat weten dat het onderzoek naar de brand vertraging oploopt.
Profielfoto van
Geschreven door

Bij de woningbrand aan de Provincialeweg (N625) zaterdag kwamen een 62-jarige moeder en haar 24-jarige zoon om het leven. Ze konden niet op tijd uit het brandende huis komen.
Vriendin ontsnapteDe vriendin van de zoon, die bij het gezin woonde, wist volgens de politie te ontsnappen door uit het raam te springen. De vrouw waarschuwde de hulpdiensten en vertelde dat haar vriend en schoonmoeder nog binnen waren.
De brandweer kon de zoon kort na de brand uit het huis halen. Hij werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Zijn moeder was nog in het huis en werd later dood aangetroffen.
Onderzoek vertraagdDe oorzaak van de brand is nog niet bekend, zegt de politie zondag. Wel vertelt een woordvoerder dat er momenteel geen aanwijzingen zijn voor een misdrijf.
Overigens loopt het onderzoek naar de brand vertraging op. Volgens de politiewoordvoerder is het huis vanbinnen in dusdanig slechte toestand dat er eerst moet worden gekeken of onderzoekers veilig hun werk kunnen doen. Pas dan is technisch onderzoek mogelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.