Mannen in Eindhoven aangehouden voor mishandelen agenten: vuistslag, kopstoten en spugen met bloed

25 januari 2015 om 16:43
nl
De politie in Eindhoven heeft zaterdagavond twee mannen aangehouden voor de zware mishandeling van verschillende agenten. De stapavond werd getekend door een kopstoot, een bloedneus, vuistslagen en spugen met bloed.
Geschreven door

Rond half vijf trok de oudste verdachte (29) een deur van een taxi op de Stratumsedijk open, waarna de chauffeur met geweld naar de passagiersstoel werd geduwd. Die wist de sleutel uit het contact te halen en de politie werd gewaarschuwd.
Agenten probeerden de verdachte aan te houden, maar die verzette zich. Hij deelde een kopstoot uit aan een agent, die er een bloedneus aan over hield.
Vuistslag voor agentRond dezelfde tijd was er op de Bleekstraat een opstootje. De politie greep in om het uitgaanspubliek uit elkaar te drijven. Ander publiek werd om afstand gehouden, zodat de agenten hun werk konden doen. Een 21-jarige jongeman uit Eindhoven zocht de confrontatie op en gaf een agent een vuistslag in zijn gezicht.
De agressieve jongeman werd met veel verzet en het nodige geweld aangehouden. Onderweg naar het bureau bespuugde hij de agent die bij het incident op de Stratumsedijk de kopstoot kreeg met bloed.
Eenmaal op het politiebureau schold hij agenten uit en deelde de 21-jarige een kopstoot uit aan een agent. Ook die laatste agent werd met bloed in het gezicht gespuugd. De drie agenten hebben aangifte gedaan, net als de taxichauffeur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.