Video

Niet één maar twee prinsen carnaval bij Votech in Lage Mierde, als dat maar goed gaat

26 januari 2015 om 20:40
nl
Carnaval komt steeds dichterbij en dus beginnen de carnavalskriebels bij de meeste mensen te komen. Zeker bij de werknemers van Votech in Lage Mierde. Het bedrijf heeft twintig man personeel en twee daarvan zijn dit jaar prins carnaval.
Geschreven door

Prins Marc d’n Urste (26) en Prins Timmer d’n Irste (23) zwaaien dit jaar tijdens carnaval in ’t Hupke (Netersel) en  het Pezerikengat (Hilvarenbeek) de scepter. Daardoor zullen ze niet veel op de werkvloer te vinden zijn tijdens carnaval. Maar daar is een oplossing op gevonden: "De rest van het personeel zal dubbele diensten moeten gaan draaien", vertelt directeur Peter Vissers.
Extra rondje voor het personeelVan onderlinge strijd is nu misschien nog geen sprake maar dat komt wel tijdens de carnaval. Wat de twee gaan doen om de beste Prins binnen het bedrijf te worden? "Een extra rondje geven op het werk", reageert Prins Marc.
Prins Timmer was verbaasd toen hij dit weekend te horen kreeg dat zijn collega ook prins carnaval was geworden. "Ik kreeg van een collega een foto te zien en klapte zowat stijl achterover", vertelt hij. Al die tijd had zijn collega het verborgen kunnen houden voor de rest van het personeel. "Hij probeerde het zelfs nog op een andere collega af te schuiven", vertelt prins Timmer.
Gesprek van de dagPrins Marc is dan ook blij dat hij na weken van geheimhouding nu eindelijk mag praten over het feit dat hij Prins is in 't Hupke. "Nu kunnen we het tenminste over het mooie carnaval praten met elkaar", vertelt hij.  
Ondertussen gaat het in de kantine nergens anders meer over dan carnaval. Maar dat maakt niks uit volgens de collega's. "Zo krijgen we er alleen maar meer zin in", aldus één van de collega's.
Wil je carnaval bij Omroep Brabant vieren? Hier lees je hoe je dat kunt doen!
Voor meer informatie over het mooiste feest van Brabant, neem je een kijkje op onze themapagina: omroepbrabant.nl/carnaval

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.