Bewoner stak overvaller drie keer in schouder bij overval in Sint Hubert

26 januari 2015 om 19:45
nl
De 56-jarige bewoner die twee weken geleden in zijn huis werd overvallen in Sint Hubert, heeft zich flink tegen de overvallers verzet. Het slachtoffer stak één van de daders zeker drie keer in zijn schouder met een scherp voorwerp. Van die dader laat Bureau Brabant maandag een compositietekening zien.
Geschreven door

Twee onbekende mannen vielen op die bewuste woensdagavond het huis aan de Bazuinstraat binnen. De daders duwden de man naar binnen, sloegen hem neer en eisten geld. Er ontstond een worsteling, waarna de bewoner in zijn buik werd gestoken.
'Behoorlijke vechtpartij'De moedige bewoner bleef zich ondanks zijn verwondingen verzetten en stak één van de overvallers drie keer in zijn schouder. De daders gingen er uiteindelijk met enkele honderden euro’s vandoor in de richting van de Jachthoornstraat.
Het slachtoffer is met een steekwond in zijn onderbuik naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij vijf dagen lang behandeld. De politie spreekt van een ‘behoorlijke vechtpartij’. Ze is nog altijd op zoek naar de daders. Eén overvaller is ongeveer 45 jaar oud en heeft een stevig postuur. Hij heeft blond haar en een blonde snor. Tijdens de overval droeg hij een bruine leren jas.
Tips?De tweede dader had een bivakmuts op, is slank van postuur en is ongeveer 1.85 meter lang. Wie meer informatie heeft wordt verzocht te bellen met het telefoonnummer 0900-8844.
Bureau Brabant besteedde maandag ook aandacht aan een inbraak in Waalwijk. De politie zoekt de inbreker die in Waalwijk in een huis toesloeg. Hij is door een bewakingscamera gefilmd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.