Video

Jurgen Streppel twee seizoenen langer bij Willem II: 'We kunnen nog wel wat stappen maken'

27 januari 2015 om 13:38
nl
Jurgen Streppel is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van Willem II. Dat maakte de Tilburgse eredivisieclub dinsdag bekend. Streppel verlengt zijn huidige contract, maar zal vanaf seizoen 2015-2016 alleen de functie van hoofdtrainer vervullen. Willem II zal de functie van technisch manager op een andere wijze invullen.
Geschreven door

"Ik ben er trots op dat ik bij Willem II mag werken", reageert Streppel op de contractverlenging. "Het is een mooie, traditierijke club en de afgelopen jaren zijn we met de gehele staf druk bezig geweest om van Willem II weer een stabiele ploeg te maken. Ik denk dat daarin nog wel wat stappen gemaakt kunnen worden, dus ik ben blij dat ik daar met de rest van de staf verder aan kan werken."
Continuïteit en vertrouwen"Wij zijn erg blij met de contractverlenging van Jurgen", aldus algemeen directeur Berry van Gool. "We gaan hiermee door op de weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen. Voor Willem II is continuïteit en vertrouwen erg belangrijk en we zijn er trots op dat we samen met Jurgen verder kunnen bouwen aan onze club."
De 45-jarige Streppel begon in 2011 als trainer bij de Tricolores. In dit eerste seizoen promoveerde Willem II van de Jupiler League naar de eredivisie. Het jaar degradeerde het team weer terug naar de Jupiler League.
Tiende onder StreppelHet vertrouwen in de trainer bleef en in de dubbelfunctie van technisch manager en hoofdtrainer creëerde hij een team dat in seizoen 2013-2014 kampioen werd in de Jupiler League. Dit seizoen staat het elftal onder leiding van Streppel op een tiende plek op de ranglijst van de eredivisie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.