Halfords maakt doorstart: tien Brabantse vestigingen blijven bestaan

27 januari 2015 om 23:16
nl
De herstart van Halfords is afgerond. Tien vestigingen van de fiets- en autowinkel in Brabant blijven open, waaronder in Den Bosch, Waalwijk en Eindhoven. Voor het faillissement kende Halfords zeventien Brabantse zaken.
Geschreven door

De kopers zijn bestaande franchisenemers en oud-personeelsleden. Sommige vestigingen zullen maandag weer opengaan.
'Landelijke dekking gerealiseerd'De curatoren van Halfords bereikten onlangs een overeenstemming over de herstart van nog eens minimaal twaalf verkooppunten van de keten. De kopers zijn bestaande franchisenemers en oud-personeelsleden. Met deze stap is de herstart definitief afgerond.
In totaal bestaat de nieuwe organisatie van Halfords, dat na een faillissement begin december aan het eind van die maand al in afgeslankte vorm verderging, uit 52 vestigingen. Volgens het bedrijf is daarmee een landelijke dekking gerealiseerd.
De nieuwe organisatie wordt centraal aangestuurd vanuit Veenendaal en biedt werk aan circa 250 mensen. De winkelketen ging failliet door de economische crisis en doordat meer mensen spullen kopen via internet.
De tien vestigingen in Brabant:Oss, Heuvelstraat 11Bergen op Zoom, St. Jozefstraat 23-25Etten-Leur, Bisschopsmolenstraat 43    Waalwijk, Grotestraat 237 a/bDen Bosch, Gruttostraat 37Eindhoven, Winkelcentrum Woensel 84bUden, Marktstraat 1aBreda (Superstore), Huifakkerstraat 7Roosendaal, Roselaar 39Oosterhout, Arendshof 229

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.