NAC versterkt zich met Ajacied Ruben Ligeon

28 januari 2015 om 11:19 • Aangepast 21 november 2020 om 20:21
nl
NAC Breda heeft zich versterkt met Ruben Ligeon. De speler van Ajax wordt door de Bredase club voor de rest van het seizoen gehuurd.
Profielfoto van
Geschreven door

NAC gebruikt voor de huur het geld dat is vrijgekomen met het vertrek van Stipe Perica. Ligeon traint woensdag al mee met de Bredanaars.
AjaxDe 22-jarige Ligeon kwam via SV De Meteoor en OSV in 2000 terecht bij Ajax. Bij de Amsterdammers doorliep hij de complete jeugdopleiding en maakte hij in 2011 zijn debuut voor het eerste elftal tijdens een wedstrijd tegen AZ. Zijn eerste complete wedstrijd werkte hij af tegen NAC Breda.
De afgelopen jaren kwam hij 21 keer in actie voor Ajax 1 en 33 keer voor Jong Ajax in de Jupiler League. Daarnaast doorliep hij de jeugdelftallen van Oranje en kwam hij zeven maal in actie voor Jong Oranje.
RutjesTechnisch directeur Graeme Rutjes is blij met de komst van de verdediger: "Wij hebben ons de afgelopen weken gekeken naar versterkingen op de backpositie. Ligeon is een gretige verdediger en een modelprof. NAC gaat veel plezier aan hem beleven."

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.