Sport woensdag: loting Omroep Brabant Cup, Alferink naar MOP, Makiavala naar RKC

28 januari 2015 om 13:15
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor Josemar Makiavala, de loting van de Omroep Brabant Cup en Karel Alferink is nieuwe coach van MOP.
Geschreven door

Josemar MakiavalaRKC Waalwijk heeft zich per direct versterkt met aanvaller Josemar Makiavala. De 23-jarige spits speelt de resterende wedstrijden van het seizoen op amateurbasis voor de Waalwijkers. Makiavala werd opgeleid bij PSV en maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Eindhoven. In totaal speelde hij 33 wedstrijden in dienst van de Eindhovenaren, waarvan 32 duels in de Jupiler League en één Play-off wedstrijd. Gedurende deze periode wist Makiavala negen keer het net te vinden.
Alferink nieuwe coach MOPKarel Alferink is vanaf volgend seizoen coach van de vrouwen van MOP. De 37-jarige Alferink wordt in Vught de opvolger van Toon Siepman, die na vijf seizoenen vertrekt. Alferink komt over van Push, waarmee hij momenteel eerste staat in de overgangsklasse. Hij was eerder hoofdcoach bij MOP en werd na de komst van Siepman aangesteld als assistent. Samen promoveerden zij in 2011 met de rood-witten naar de hoofdklasse.
Omroep Brabant CupIn Gilze is dinsdagavond geloot voor de achtste finale van de Omroep Brabant Cup. Daar kwamen de volgende wedstrijden uit:TSV NOAD - TSC, Gemert - Gestel/Geldrop, RSC Alliance - GRC'14, UDI'19 - RKVV Best Vooruit, Sarto - Someren, DESO/Wilhelmina boys - Achilles Veen, Kozakken Boys - Gilze, Be Ready/Rijen - OJC Rosmalen. Meer info op www.omroepbrabantcup.nl

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.