Video

Voetballer Arjan Swinkels niet meer welkom bij zijn club Lierse SK

29 januari 2015 om 19:10
nl
De Belgische voetbalclub Lierse SK lijkt af te willen van Arjan Swinkels. De voetballer uit Moergestel mag niet meer meetrainen met de selectie.
Geschreven door

De club laat op de website weten dat Swinkels samen met vijf anderen vanaf donderdag niet meer meetrainen met de spelersgroep. Ze behoren volgens de club nog wel tot de profselectie.
Kluisje uitruimenSwinkels snapt zelf totaal niet waarom hij ineens niet meer welkom is. "Ik ben vice-aanvoerder, heb afgelopen week negentig minuten gespeeld en speel eigenlijk altijd negentig minuten. Ik dacht eigenlijk dat ik vandaag op de club moest komen om te overleggen met onze nieuwe trainer hoe we het gingen aanpakken. De oude trainer was namelijk woensdag ontslagen. Maar ineens kreeg ik te horen dat ik mijn kluisje moest uitruimen en kon vertrekken."
Swinkels heeft geen idee wat er nu gaat gebeuren. De club heeft toegezegd mee te werken aan een vertrek. "Maar op welke voorwaarden, weet ik niet", zegt Swinkels. "Over een paar dagen sluit de transferwindow. Ik weet ook niet wat voor alternatieven er zijn, of ik weer terug kan komen in de selectie. Ik hoop dat ik morgen wat meer duidelijkheid kan krijgen"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.