Kevin van Veen vertrekt definitief van FC Oss naar Scunthorpe United FC

30 januari 2015 om 22:17
nl
Kevin van Veen vertrekt definitief van FC Oss naar het Engelse Scunthorpe United FC. De overgang van de 23-jarige aanvaller is per direct. Dat meldt FC Oss vrijdag op de website.
Geschreven door

FC Oss en Scunthorpe United FC kwamen donderdag al tot een akkoord over de transfer van de spits. Van Veen vloog vervolgens direct naar Engeland.
Persoonlijk akkoordKort na middernacht bereikte hij ook persoonlijk een akkoord met de club uit de Leage One, de derde divisie van Engeland. Het is niet bekend welk bedrag Scunthorpe United FC voor Van Veen betaalt. Van Veen tekent een contract voor 3,5 jaar. Zijn bijbaantje als stukadoor kan Van Veen nu opzeggen.
[tweet:body:https://twitter.com/fcoss_09/status/561204300329005058]
“We zien de overstap van Kevin als een groot compliment. Deze transfer bewijst dat FC Oss spelers een podium biedt om daadwerkelijk verder te komen. We willen die rol graag structureel en zichtbaar gaan vervullen, maar het eerste exponent doet zich dus nu al erg snel voor”, laat directeur Peter Bijvelds van FC Oss weten.
DoelpuntmachineVan Veen kwam afgelopen zomer over van Topklasser JVC Cuijk. In totaal speelde de spits 21 officiële wedstrijden voor FC Oss. Hij scoorde zestien keer.
[tweet:body:https://twitter.com/JamieMorgan1989/status/561209371594850308]
In oktober was Van Veen nog te gast in voetbalprogramma FC Onder Ons. Toen liet hij weten dat clubs als SC Cambuur en Go Ahead Eagles een mooie tussenstap zouden zijn. [YouTube:body:http://youtu.be/O6fJJvRh87c]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.