Sport vrijdag: nieuw bod Viborg FF op NAC'er Elson Hooi, geen finale darter Willem Mandigers

30 januari 2015 om 20:25
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met aandacht voor Elson Hooi, Willem Mandigers en Sanne Voets.
Geschreven door

El Allouchi verlaat NAC, Viborg wil Hooi Viborg FF heeft een nieuw bod gedaan op NAC-voetballer Elson Hooi. De Deense club heeft al langer interesse in de vleugelaanvaller, maar kon tot nu toe niet voldoen aan de huursom die de Bredase voetbalclub vraagt. Mounir El Allouchi speelt de komende anderhalf jaar voor Helmond Sport. De jonge middenvelder, die tot de zomer van 2017 onder contract staat bij NAC, wordt verhuurd.
Geen medaille VoetsSanne Voets is vrijdag vierde geworden tijdens de wedstrijd om de KNHS Para Dressuur Trophy tijdens Jumping Amsterdam. De amazone uit Berghem kreeg voor de kür met haar toppaard Vedet een score van 78,000 procent. De wedstrijd werd gewonnen door Rixt van der Horst. Zij kreeg voor haar kür met Uniek een score van 79,917 procent. Tijdens de Grand Prix-wedstrijd dressuur voor valide ruiters en amazones werd Katja Gevers uit Nuland dertiende.
Geen finale Mandigers op Dutch OpenEindhovenaar Willem Mandigers is er met Jamie Hughes niet in geslaagd de finale te bereiken van het mannendubbelspel tijdens het Dutch open darts in Assen. Daniel Brouwer en Leroy Nieuwenhuis waren in de halve finale vrijdagavond met 4-0 te sterk voor hen. Een ronde eerder hadden Mandigers en Hughes nog verrast met een 3-0 zege op Martin Adams en Ross Montgomery. Mandigers en Hughes eindigden uiteindelijk als derde. In het vrouwendubbelspel verloor Charona de Laat uit Oosterhout - met Kelly Streef - in de achtste finale.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.