Verwarde man bijt vrouw tot bloedens toe, agenten slaan raam in om haar te redden in Breda

31 januari 2015 om 13:44
nl
Agenten hebben vrijdagnacht in Breda halsoverkop een raam van een huis moeten inslaan om een vrouw te helpen. Zij werd op dat moment tot bloedens toe gebeten door een verwarde man.
Geschreven door

De 51-jarige vrouw en 46-jarige man lagen met elkaar in de clinch en hadden slaande ruzie gekregen. Dat zorgde klaarblijkelijk voor zoveel onrust dat de politie er een melding over kreeg.
Agenten gingen voor de zekerheid een kijkje nemen toen ze de vrouw om hulp hoorden roepen. Ze belden aan en klopten, maar er gebeurde niets. Daarom sloegen ze een raam van het huis in de wijk Gageldonk in.
Onder het bloedDe noodkreet bleek niet voor niets. De agenten troffen boven namelijk de man en de vrouw onder het bloed aan. De man, die in het huis woont, probeerde op dat moment zijn huisgenote te bijten.
De agenten trokken de man van de vrouw af, maar moesten het toen zelf ontgelden toen de bijtende man zich tot hen wendde. Hij kon zijn tanden alleen niet in de mannen zetten, want hij werd meteen in de boeien geslagen.
Naar omstandigheden goedDe man en vrouw werden naar het ziekenhuis gebracht. De man is door een arts beoordeeld en opgenomen. De vrouw maakt het volgens de politie 'naar omstandigheden' weer goed.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.