Video

Kamperen bij de boer is helemaal hip, zo blijkt bij vakantiebeurs in Bossche Brabanthallen

31 januari 2015 om 14:12
nl
Het is nog winter, maar langzaam begint iedereen toch te dromen van de zomer. En bij de zomer hoort natuurlijk vakantie. Maar waar ga je dan op vakantie? Met deze vraag liepen honderden mensen door de Brabanthallen in Den Bosch voor de 'Kampeer bij de boer vakantiebeurs'.
Geschreven door

Ruim voor de start van de vakantiebeurs om tien uur stonden er al tientallen mensen te wachten. En om halfelf bleek de vijftienhonderdste al in de Brabanthallen rond te lopen. Allemaal op zoek naar de ideale boer om bij te kamperen.
Ook veel buitenlandse campinghoudersEn op de beurs was er in elk geval genoeg keus. Tientallen stands van campings uit alle provincies van Nederland. Maar ook buitenlandse campinghouders waren naar de beurs gekomen om promotie te maken voor hun eigen camping. Ook een ouder Nederlands echtpaar met een camping in de Frans Bourgogne had ruim zevenhonderd kilometer richting Den Bosch afgelegd.
"Deze vakantiebeurs wordt altijd erg goed bezocht. En wij combineren de beurs met een bezoek aan familie en vrienden in Nederland. We maken de mensen enthousiast voor onze camping en hopen dat er dus weer genoeg mensen zijn die ons komen bezoeken in Frankrijk."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.