Brutale inbrekers stelen decor Jochem van Gelder in Heesch: 'Dit is verschrikkelijk'

1 februari 2015 om 13:01 • Aangepast 21 november 2020 om 20:17
nl
Jochem van Gelder is woest. 'Asociale dieven' hebben zaterdagnacht namelijk zijn aanhanger met spullen voor een kindervoorstelling gestolen in Heesch. Vermoedelijk hebben de criminelen geen enkel benul van het decor.
Profielfoto van
Geschreven door

De voorstelling Verboden voor Ouders stond voor zondag gepland in Nuenen. Die kan nu niet plaatsvinden, zo zegt de kindervriend tegen Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

'Hoop gedoe'De zeker tweehonderd gasten die naar het optreden wilden komen, moeten nu een andere keer terugkomen. Van Gelder zegt dat de voorstelling er hoe dan ook komt.
"Ik vind het zó verschrikkelijk jammer dat we al die opa's en oma's moeten teleurstellen. Kijk, die spullen dat zal verzekeringstechnisch wel goed komen. Het is een hoop gedoe, maar niet meer en minder dan dat. Maar die voorstelling cancelen is altijd heel erg om te doen."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Ging waarschijnlijk om aanhangerDe aanhanger stond naast een huis in Heesch, achter een hek. De spullen voor het decor stonden daar in. "Toen vanochtend de geluidsman en de mensen van de ploeg daar naartoe gingen, was hij verdwenen. Het is verschrikkelijk."
De presentator, die bekend is van Praatjesmakers en Willem Wever, denkt dat het de dieven voornamelijk was te doen om de aanhangwagen. "Die hebben geen flauw idee dat ze nu rondrijden met het decor voor Verboden voor Ouders."
'Alles weg!'Producer Peter van Aar van de kindervoorstelling, die ook bekend is van Omroep Brabant, reageert net als Van Gelder onthutst. "Poefen, matjes, bloemen, schermen, tafeltje... Alles weg!"

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.