Slachtoffer vechtpartij Breda vermoedelijk tegen hoofd geschopt

2 februari 2015 om 12:19
nl
De man die vrijdagnacht gewond raakte bij een grote vechtpartij in Breda, is waarschijnlijk tegen zijn hoofd geschopt. Dat zegt de politie.
Geschreven door

De 27-jarige Bredanaar lag bewusteloos op straat toen de politie rond vier uur in de Nieuwstraat arriveerde. Daar waren twee groepen met elkaar aan het vechten.
Nog één man vastDe gewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij kon de dag erna zelfstandig aangifte doen van de mishandeling. Hij had nog wel last van hoofdpijn en moest zich tijdens zijn slaap uit voorzorg iedere twee uur laten wekken.
De politie hield aanvankelijk een 28-jarige man uit Bergen op Zoom en een 25-jarige man uit Breda aan. De laatste zat gisteren nog vast, de Bergenaar was weer op vrije voeten omdat de politie er van uitgaat dat hij het opnam voor het slachtoffer. Op basis van verhoren neemt de politie aan dat er zo'n tien man met elkaar op de vuist gingen.
'Tolereren we niet'De politie bekijkt beelden van de beveiligingscamera's die in het centrum hangen en sluit meerdere aanhoudingen zeker niet uit, zegt een woordvoerder. "Vooral ook omdat we vermoeden dat het slachtoffer tegen zijn hoofd geschopt is. Dat tolereren wij niet."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.