Allerbeste dj's treden op bij The Flying Dutch in Eindhoven: Hardwell, Armin van Buuren, Afrojack

2 februari 2015 om 13:12
nl
Eindhoven blijkt niet alleen het Brabantse centrum van innovatie, maar ook van dance. De allerbeste dj's reizen eind mei per helikopter naar de stad om daar op te treden bij het festival 'The Flying Dutch'.
Geschreven door

Het festival vindt 30 mei dankzij de helikopters op liefst drie plekken tegelijkertijd plaats. Behalve op Strijp-S in Eindhoven gaat het om het Olympisch Stadion in Amsterdam en Ahoy in Rotterdam. De artiesten vliegen op en neer om zo overal op te kunnen treden.
Crème de la crèmeDe beste Nederlandse dj's, die ook hoog staan genoteerd op de wereldranglijst, treden tijdens 'The Flying Dutch op. De line-up bestaat uit Afrojack, Armin van Buuren, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Sunnery James& Ryan Marciano, W&W en Yellow Claw.[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=om_-4xSLDgs]
Hardwell afsluiterDe afsluiting van het festival op Strijp-S is een Brabants onderonsje. Nummer 1 dj Hardwell, alias Robbert van de Corput uit Breda, zorgt ervoor dat de bezoekers in extase weer naar huis gaan.
De kaartverkoop van The Flying Dutch is inmiddels begonnen. Tickets zijn online te verkrijgen.[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=4dZ7nDd12rw][YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=KrVC5dm5fFc][YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=AQ0resnXCcE]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.