Wegmisbruiker Eindhoven voer voor Wegmisbruikers en GeenStijl: 'Wilde even boodschappen doen'

2 februari 2015 om 20:16
nl
Even snel met een vriendin en de kinderen boodschappen doen op de Woenselse Markt in Eindhoven kan zomaar erg duur uitvallen. Vooral als je je niet aan de regels houdt en met je auto te hard rijdt en je kinderen vergeet veilig vast te maken op de achterbank. En als het SBS-programma Wegmisbruikers in de buurt is wordt dit ritje ook nog eens uitgebreid gefilmd.
Geschreven door

"Wordt dit nou gefilmd? Maar dat wil ik niet", probeert ze nog, waardoor ze uiteindelijk onherkenbaar in beeld verschijnt. Haar vriendin probeert haar nog te helpen, maar daarvan is de politieman niet gediend: "Als ik met u wil praten, dan hoort u het wel."
'Even snel boodschappen doen'In het filmpje is te zien dat de vrouw te hard rijdt en dat haar kinderen inderdaad 'los' op de achterbank zitten. Nadat ze is aangehouden geeft de vrouw tekst en uitleg. Niet direct, want ze maakt eerst ruzie met de politie: "Nee, nee, ja ja. Ik wilde even boodschappen gaan doen. Ik heb er niet bij nagedacht.
Uiteindelijk kostte het boodschappenritje de vrouw 365 euro: 218 euro voor te hard rijden, 140 euro omdat de kinderen niet veilig zaten op de achterbank en zeven euro administratiekosten.
De redactie van website GeenStijl zag het filmpje en besloot er een typerend GeenStijl-verhaal aan te wijden. "Enfin, dus zij da vrouwke aan de kant zetten, begint ze toch een end slap t'ouwoeren!"[YouTube:body:http://youtu.be/4tW0nP7wHj8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.