Primark bouwt groot distributiecentrum in Roosendaal: 400 nieuwe banen

2 februari 2015 om 23:54
nl
De Ierse kledingketen Primark gaat een groot distributiecentrum bouwen in Roosendaal. Dat meldt het FD op basis van anonieme bronnen. Het distributiecentrum zou in 2016 open moeten gaan en werk bieden aan vierhonderd mensen.
Geschreven door

Volgens het FD moet het nieuwe centrum de distributie gaan verzorgen voor de Primark-winkels in Nederland, België, Luxemburg en het noorden van Frankrijk.
Primark in NederlandIn 2008 werd de eerste winkel van Primark geopend in Nederland. Inmiddels zijn er meer dan tien, waaronder de winkel in Eindhoven. Op lange termijn zou Primark zo'n 25 winkels in Nederland willen hebben.
De gemeente heeft vorige week bevestigd dat een groot kledingbedrijf een distributiecentrum zou openen in Roosendaal. Primark zou zich gaan vestigen op bedrijventerrein Borchwerf ll en heeft daar een aantal kavels met een totaal oppervlak van zestien hectare verworven.
Meer distributiecentrums in West-BrabantIn West-Brabant zijn meer distributiecentra van bekende kledingmerken gevestigd. Zo opereren Calvin Klein en Tommy Hilfiger vanuit Roosendaal, in Bergen op Zoom is het Amerikaanse kledingbedrijf Forever 21 gevestigd.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.