Video

Sport dinsdag: Holland Ladies Tour doet Oosterhout, Van Dijk toch naar WK zaalhockey

3 februari 2015 om 10:38
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor: Holland Ladies Tour en Casper van Dijk.
Geschreven door

Ladies Tour doet Oosterhout aanHolland Ladies Tour doet op vrijdag 4 september Oosterhout aan voor een tijdrit. Dat heeft Ad Jespers van PromOosterhout bevestigd. Brabant was ook vorig jaar gastheer van een etappe van de Ronde van Nederland voor vrouwen. De wielerdames werkten een rit af van Heeze naar Leende. De organisatie PromOosterhout wist eerder de start van de Eneco Tour naar Oosterhout te halen. Dat was in 2011 en 2013.
Van Dijk toch naar WK zaalhockeyCaspar van Dijk neemt vanaf woensdag met het Nederlands team deel aan het WK zaalhockey. Dat toernooi is tot en met 8 februari in het Duitse Leipzig. De Eindhovenaar is toch door bondscoach Robin Rösch geselecteerd ondanks dat hij de afgelopen winter niet in actie kwam in de zaal. Zijn club Oranje Zwart was namelijk vergeten zijn naam op het inschrijfformulier te zetten. Voor de bondscoach geen reden hem niet te selecteren. Van Dijk speelt op het veld voor HC Tilburg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.