Sport woensdag: Willem II trekt Pluim aan, veldrijdster Van Paassen op zoek naar nieuw team

4 februari 2015 om 11:30
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor: Sanne van Paassen en Wiljan Pluim.
Geschreven door

Willem II trekt Wiljan Pluim aanWillem II heeft de clubloze Wiljan Pluim aan zich gebonden. De Tilburgers en de middenvelder zaten woensdagochtend om de tafel. Pluim liet deze week zijn contract bij Roda JC ontbinden. Hij speelde in het verleden ook voor Vitesse en PEC Zwolle.
Van Paassen zoekt nieuw teamVeldrijdster Sanne van Paassen is voor het komende seizoen op zoek naar een nieuw team. Bij haar huidige ploeg, Boels-Dolmans, is geen plek meer voor de Vlierdense. Dat meldt CyclingOnline.nl
Van Paassen keerde dit seizoen terug in het veld na een pittige beenblessure die haar bijna een jaar aan de kant hield. De Vlierdense reed op dat moment voor het Rabo Liv Team. Van Paassen gaat zich de komende maanden focussen op het mountainbikeseizoen. Ze doet in maart mee aan de Cape Epic in Zuid-Afrika, een van de zwaarste mountainbikewedstrijden ter wereld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.