Video

Groot, groter, maar niet grootst: vernieuwde Albert Heijn XL opent in Eindhoven

4 februari 2015 om 13:01
nl
Woensdagmiddag is aan de Limburglaan in Eindhoven de vernieuwde Albert Heijn XL geopend. Nog groter en uitgebreider dan voorheen. Maar niet de grootste van Nederland.
Geschreven door

Jumbo opende twee jaar geleden in Breda de grootste supermarkt van Nederland met een oppervlakte van 6.000 vierkante meter. De Albert Heijn krijgt nu een 'iets' kleinere variant met 3800 vierkante meter.
'Vers' staat centraalNet als bij de foodmarkt van Jumbo in Breda zal de Eindhovense Albert Heijn XL het woord 'vers' centraal stellen. Volgens manager Bart van der Werf is dat de toekomst voor de supermarkt. "De markt is hier helemaal klaar voor. Als je ziet hoeveel gezondheidswinkels er zijn. Of als je kijkt naar festivals waar biologische broodjes worden verkocht."
Klanten komen binnen via een marktplein. Daar staan lokale ondernemers om hun producten te verkopen. In de winkel van AH staan elke dag koks om maaltijden te bereiden en advies te geven. Ook is er een pizzeria en staan er sushi-chefs om ter plekke sushi te bereiden. Van der Werf: "We geven de vakman een podium. De slager en bakker zijn weer helemaal terug."
Sap- en saladebarOok is er een koffiebar, bakkerij, sap- en saladebar. En daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon je boodschappen doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.