Geen dames in lingerie voor spelers NAC Breda: 'Andere dingen zijn nu belangrijker' - Omroep Brabant

Geen dames in lingerie voor spelers NAC Breda: 'Andere dingen zijn nu belangrijker'

4 februari 2015 om 19:22
De clubleiding van NAC heeft woensdagmorgen een ludieke actie van sponsor Pabo tegengehouden. Pabo, de grootste online seksshop van Europa, wilde dat twee modellen in geel-zwarte lingerie de spelersgroep alvast een cadeau voor Valentijn zouden aanbieden.
Geschreven door

Omdat NAC dinsdagavond tegen tien man van PSV verloor, ging het feest niet door. "Er zijn nu andere dingen belangrijker", aldus trainer Robert Maaskant.
Het erotische postorderbedrijf Pabo dacht de spelers van NAC na de nederlaag tegen PSV met een ludieke actie een hart onder de riem te steken. Het gaat namelijk sportief bar en boos met de Bredase club. NAC, zeventiende op de ranglijst, vecht tegen degradatie.
VerrassingspakketPabo had er werk van gemaakt. Een speciale Pabo-touringcar, met daarin twee modellen in lingerie,  stond in alle vroegte klaar op het trainingscomplex van NAC in Zundert. De modellen hoefden de kou echter niet in en het trainingsveld niet op, ze kregen geen toestemming van NAC. Het verrassingspakket met lingerie en wat seksspeeltjes, bleef ongeopend.
"We wilden de voetballers van NAC graag verrassen met een mooi pakketje", zegt Isabelle van den Boomen namens Pabo. "Maar gisteravond is het niet helemaal fijn verlopen. Dus het is gecancelled. Dat is super balen."  
'Niet de lolbroek uithangen'"Pabo is een uitstekende sponsor en daar zijn we blij mee", zegt trainer Robert Maaskant. "Ze hadden een actie bedacht en daar kwamen we vanmorgen achter. Maar dit is niet het juiste moment. NAC is een aparte club en daar kan ook altijd wat meer dan bij andere clubs. Op het moment dat wij niet winnen van een ploeg die met tien man staat, moeten wij niet de lolbroek gaan uithangen."
"Wij moeten nu juist keihard werken om beter te worden", vervolgt Maaskant. "Dat is op dit moment veel belangrijker."  
BegripPabo begrijpt het standpunt van NAC en gaf dan ook meteen gehoor aan het verzoek om de actie af te blazen.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...