'Als V&D uit Oss verdwijnt, ontstaat er ruimte voor twintig andere winkels', zegt centrummanager

4 februari 2015 om 18:00
nl
Centrummanager Jack van Lieshout van Oss houdt er rekening mee dat V&D verdwijnt uit het Osse straatbeeld. Van Lieshout volgt de ontwikkelingen rond het warenhuis op de voet, maar heeft weinig hoop op een goede afloop.
Geschreven door

"Het is realistisch om te denken dat het warenhuis verdwijnt uit Oss", zo zei hij woensdag in het programma Onder Ons. In Oss heeft V&D een groot pand in de Walstraat. Volgens de centrummanager is het pand groot genoeg om er twintig andere winkels in te vestigen.
KansenVolgens Van Lieshout is het erg jammer als V&D zou verdwijnen, maar het biedt ook kansen. Het pand is geschikt om er meerdere ondernemers in te vestigen." Op die manier kan V&D voor en door Oss worden met verschillende plaatselijke zaken in het grote pand. Denk aan een parfumerie,een boekenwinkel en dergelijke", zo zegt de centrummanager. Het is volgens hem een kwestie van schakelen.
Intussen wordt de situatie van het bedrijf er niet beter op. Inmiddels lopen er al drie juridische procedures. Een definitief einde lijkt een kwestie van tijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.