Video

'Positie Fred van der Hoorn niet ter discussie bij FC Den Bosch'

4 februari 2015 om 19:48
nl
De positie van technisch directeur Fred van der Hoorn bij FC Den Bosch, staat niet ter discussie. Dat zegt Marc Latupeirissa, lid van de raad van commissarissen bij FC Den Bosch. Na het ontslag van trainer Ruud Kaiser wil een deel van de fans dat ook Van der Hoorn vertrekt.
Geschreven door

Latupeirissa legt ook uit waarom Kaiser woensdag zijn biezen mocht pakken. “De prestaties waren slecht”, zo laat hij aan Omroep Brabant waren.
Ontslag onterechtMaar volgens Kaiser is dat niet terecht. Vorig jaar werd hij nog vierde met FC Den Bosch. Dit seizoen moest hij het doen met drie ton minder.
Hij vindt de verwachtingen van de club dan ook niet reëel. "Je spelersbegroting is één miljoen is en je wordt vierde. Als je daar een tonnetje bij doet en je houdt de groep bij elkaar, kun je zo meedoen om de titel. Maar als je drie ton naar beneden gaat in je begroting, dan duurt het wat langer", geeft hij als verklaring voor de slechte prestaties.
'Volste vertrouwen in Van der Hoorn'Latupeirissa pareert de kritiek van Kaiser door te verwijzen naar de afspraken die ze vooraf hebben gemaakt. “Op het moment dat je daar niet volledig achter staat, moet je er ook niet aan beginnen." Fred van der Hoorn, die verantwoordelijk is voor het technische beleid  van de club, staat echter niet ter discussie. Van der Hoorn stelt immers de selectie samen en is tevens tijdelijk assistent van Kaiser geweest.
Hij is dus medeverantwoordelijk voor de slechte prestaties van FC Den Bosch. "Maar dat zijn we allemaal", is de repliek van Latupeirissa. “Dat zou ook het geval zijn als het positief zou zijn geweest. It’s all in the game. Wij hebben het volle vertrouwen in Fred van der Hoorn", zegt hij namens de raad van commissarissen van FC Den Bosch.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.