Files in Brabant zijn weg na drukste ochtendspits van het jaar

5 februari 2015 om 08:34 • Aangepast 21 november 2020 om 20:12
nl
Door sneeuwval en gladheid stonden er donderdagmorgen veel files in Brabant. De ANWB meldt dat het de drukste ochtendspits van het jaar was. Op het hoogtepunt stond er 150 kilometer file in de provincie. Inmiddels zijn de files vrijwel helemaal weg.
Profielfoto van
Geschreven door

Op onze verkeerspagina zijn alle files te vinden.
Op de snelweg A2 van Den Bosch richting Utrecht stond 32 kilometer file tussen afrit Veghel en Everdingen. Tussen 's Hertogenbosch, Eindhoven en Utrecht reed het verkeer in beide richtingen langzamer of staat het stil. Tussen Maarheeze en knooppunt Leenderheide reed het verkeer richting Eindhoven langzamer.
A50 vanochtend weer vrijgegeven, loopt nu weer vastOok op de A50, waar gisteren een flink verkeersinfarct ontstond, liep het donderdagmorgen ook weer vast. Richting Nijmegen stond er tot aan Ravenstein ruim tien kilometer file. Pas om zes uur vanochtend werd de snelweg daar weer vrijgegeven.

Wachten op privacy instellingen...

Breda en TilburgOok op andere plekken in Brabant liep het verkeer vast, zoals op de A58 in beide richtingen bij Tilburg. Daar stond ruim 15 kilometer file.
Op de A27 stond donderdagochtend tussen Breda en Werkendam een file van 22 kilometer. Dat meldde de ANWB rond halfacht. Weggebruikers moesten rekening houden met een vertraging van meer dan een halfuur.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.