Overvaller met horrormasker op bedreigt medewerkster (53) cafetaria in Waalre met vuurwapen - Omroep Brabant

Overvaller met horrormasker op bedreigt medewerkster (53) cafetaria in Waalre met vuurwapen

6 februari 2015 om 15:00 • Aangepast 21 november 2020 om 20:11
nl
Cafetaria 't Houten Kietje in de Wollenbergstraat in Waalre is donderdagavond rond halfelf overvallen door een onbekende gemaskerde man. Een medewerkster van 53 die alleen in de zaak was, keek plotseling in de loop van een vuurwapen. De overvaller, die volgens de politie een horrormasker in de kleuren wit, zwart en rood droeg, pakte de vrouw vervolgens stevig beet en schreeuwde dat hij geld wilde.
Profielfoto van
Geschreven door

Toen de vrouw het geld uit de kassa aan de overvaller gaf, ging hij er rennend vandoor in de richting van de Blokvenlaan. Op dat moment kon de medewerkster, die niet gewond raakte, alarm slaan.
Het bedrag dat de overvaller meenam, is niet bekend. De politie ging na de melding meteen naar de overvaller op zoek. Bij de zoektocht werd onder meer een politiehelikopter ingezet.
Auto gevondenDe overvaller is er na zijn vlucht te voet vermoedelijk in een auto vandoor gegaan. Kort na de overval werd aan het eind van de Blokvenlaan namelijk een auto tegen een boom gevonden. Vermoedelijk is dit de vluchtauto.
De politie ging in de omgeving op zoek naar de dader, onder meer met honden en een helikopter. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

SignalementDe overvaller die dus een masker droeg is ongeveer 1 meter 65 lang en heeft een vrij tenger postuur. De vermoedelijke vluchtauto die leeg werd gevonden in de Blokvenlaan in Waalre is een grijze Renault Scenic stationwagon.
Twee overvallenHet cafetaria in Waalre is niet het enige cafetaria dat donderdagavond is overvallen. Ook bij cafetaria Lammy in Den Bosch sloegen overvallers toe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.