Video

Buurtbewoners na vondst dode man in Den Bosch: 'Er hing af en toe een brandlucht'

6 februari 2015 om 09:31
nl
Bewoners van de Pieter Breughelstraat in Den Bosch weten niet wat er donderdag is gebeurd. In één van de woningen in hun straat werd een dode man gevonden. Mogelijk was in de flat een drugslab gevestigd, maar dat heeft de politie niet bevestigd.
Geschreven door

De man lag naast zijn bed. Het slachtoffer staat in de buurt bekend als een vriendelijke man. "Hij zwaaide altijd als we hem zagen", zegt één van de buurtbewoners. Over de man is niet veel bekend.
Brandluchtje Een andere buurman weet te vertellen dat het slachtoffer in de schoonmaaksector heeft gewerkt. "Eigenlijk weten we niet veel  meer van hem. Hij staat als rustig bekend en reed vaak op zijn scooter door de buurt. Wel hing er af en toe een brandluchtje in de straat", zo zegt een buurman. "Maar eigenlijk kijken we nergens van op, er zijn vaker kwekerijen opgerold", zo voegt hij er aan toe.
Vrijdag was de politie nog bezig met een uitgebreid onderzoek. Ook de Landelijke Faciliteit Ontmanteling (LFO) is aanwezig. De LFO houdt zich bezig met de ontmanteling van drugslabs.[youtube:body:http://youtu.be/b3hdk0x5Rrc]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.