Celstraffen geëist tegen mannen uit Tilburg voor diefstal en heling van 240 computers

6 februari 2015 om 15:55
nl
Tegen een 34-jarige Tilburger is negen maanden cel en tegen een 35-jarige man twaalf maanden celstraf geëist voor heling. Het gaat om 240 computers die in de zomer van 2013 werden gestolen bij een transportbedrijf in Alblasserdam. De 35-jarige man is ook schuldig aan diefstal hiervan, aldus justitie vrijdag voor de rechtbank in Dordrecht.
Geschreven door

De twee mannen werden begin januari vorig jaar gearresteerd in een huis in Tilburg. Zij zaten volgens een woordvoerster van justitie toen vervolgens zo'n drie maanden vast.
Dekzeilen losDe desktopcomputers werden in de nacht van 31 augustus op 1 september gestolen. De daders sneden de dekzeilen los van ongeveer dertig vrachtwagens bij het transportbedrijf in Alblasserdam. De gestolen computers werden later gevonden in een loods in Berlicum.  
Een 68-jarige Tilburger werd ook gearresteerd in deze zaak. Hij is volgens de woordvoerster van de justitie eerder al veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van drie maanden en een werkstraf van 120 uur voor heling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.