Tweede dode na vondst drugslab in kelder van flat in Den Bosch

7 februari 2015 om 10:45
nl
Nadat er donderdag in een flat in Den Bosch een dode werd gevonden, is vrijdagmiddag nog een andere mogelijk betrokkene in het ziekenhuis in Tilburg overleden. Eerder op vrijdag werd al bekend dat er een drugslab zat in de kelder van de flat.
Geschreven door

Onbevestigde berichten vertelden al eerder dat deze andere betrokkene bij het drugslab in het ziekenhuis was opgenomen. Daar is hij vrijdagmiddag overleden. De politie onderzoekt nog wat de precieze rol van deze man was bij het drugslab.
In de kelder van de flat stonden chemische middelen die worden gebruikt om grondstoffen voor synthetische drugs te maken. De politie onderzoekt of de dood van de man te maken heeft met het laboratorium of de chemische stoffen.
Identiteit onbekendAmbulancepersoneel werd donderdagavond naar het huis op de Pieter Breughelstraat in Den Bosch geroepen. Het lukte niet meer om de man te reanimeren. De politie kan nog niks zeggen over de identiteit van de dode man.
Specialisten die zich uitsluitend bezighouden met drugslaboratoria en drugsgrondstoffen hebben de hele dag onderzoek gedaan in het huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.