Inbraak in pop-up restaurant Gustaaf van Guus Meeuwis in Tilburg

7 februari 2015 om 15:38
nl
Goed en wel twee dagen na de opening van pop-up restaurant Gustaaf in Tilburg is er al ingebroken in het pand. In de voormalige Falcon jassenfabriek aan de Piushaven opende zanger Guus Meeuwis tijdelijk zijn eigen restaurant. Dat was het dievengilde niet ontgaan.
Geschreven door

De dader of daders klommen op het dak en knipten daar de tralies voor een ruit door. Op die manier kwamen ze in het restaurant terecht.
BuitToen medewerkers van Gustaaf zaterdag in het pand kwamen, was 'de schrik in eerste instantie groot', zo zegt het management van Guus Meeuwis. Maar de schade viel mee: een iPod en een klein mengpaneel werden meegenomen. "Die zijn zaterdagochtend vervangen", aldus Modestus Management.
Het pop-up restaurant is nog tot na het weekend open. "Dit willen we niet nog een keer. Na sluitingstijd wordt daarom surveillance ingezet", zegt het management.
'Waardeloos'De winst van Gustaaf komt ten goede aan stichting Muziekids. Deze stichting bouwt muziekstudio's in ziekenhuizen, waar zieke kinderen even hun ziekte kunnen vergeten door bezig te zijn met muziek.
Muziekids is boos over de inbraak. "Waardeloos! Overal heb je vervelende mensen die zoiets doen en een leuk initiatief dwarsbomen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.