Familie ongerust over vermiste Henry Pfaff (25) uit Eindhoven: 'Hij zou nooit vrijwillig weggaan'

7 februari 2015 om 17:19
nl
Elf dagen na het laatste levensteken van Henry Pfaff (25) uit Eindhoven is de familie van de vermiste man nog steeds radeloos. Henry vertrok op 27 januari vanuit het huis van zijn moeder. Hij zou korte tijd later weer terugkomen, beloofde hij zijn moeder. Maar Henry kwam niet meer thuis.
Geschreven door

De vermissing van Henry Pfaff is omgeven door raadsels. Zo vertrok hij zonder jas. Iets wat er volgens bekenden op wijst dat hij zo weer terug zou zijn, gezien de kou buiten.
Zijn telefoon liet Henry ook achter, net als zijn bankpas. Er is geen teken van leven meer vernomen van Henry. Familie moet zondag de verjaardag van Henry vieren in afwezigheid van de Eindhovenaar zelf.
Mogelijk gedwongenWaar Henry kort naar toe zou gaan, is niet bekend. "Hij zou altijd vertellen aan zijn moeder waar hij heen ging. Hij kan niet vrijwillig weg zijn gegaan, dat zou hij nooit doen", zegt een bekende van de familie Pfaff. De familie houdt er rekening mee dat Henry gedwongen is mee te gaan met iemand.
Familie en vrienden zijn ongerust over het lot van Henry. Ze zoeken al dagen willekeurige terreinen af. "Het Leenderbos, Ekkersrijt. Zomaar willekeurige gebieden. We hebben hulphonden en paragnosten ingezet. We weten niet waar hij geweest kan zijn", aldus een vriend van de familie. "Zaterdag hebben we geflyerd in Eindhoven."
In de gevangenisVolgens de familie van Henry Pfaff zou kort na de vermissing door de politie zijn gezegd dat Henry in de gevangenis in Grave zou zitten. Later werd dat bericht weer ingetrokken toen bleek dat Henry echt vermist was.
De politie kan het verhaal van de familie niet bevestigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.